Informatiebanner Sumonutrition
 • Amino Poeder 330 gr. (BCAA) Sportvoeding en supplementen

De belangrijkste toepassing van Amino Poeder Citroen ( BCAA ) is het beschermen van de spieren tijdens intensieve oefeningen, en het versnellen van het herstel. Daarom nemen veel sporters Aminozuren - BCAA ter ondersteuning van hun eet en sportpatroon.


Maar wat zijn nu eigenlijk Aminozuren - BCAA ‘s?

Ieder mens maakt 20 verschillende aminozuren aan. Deze aminozuren vormen proteïnen en kan je indelen in 3 categorieën. De essentiële, de semi essentiële en de niet essentiële aminozuren. Van deze aminozuren zijn er 8 belangrijk voor de sporter de overige aminozuren kan het lichaam zelf opbouwen uit alle overige aminozuren. De belangrijkste aminozuren zijn : Valine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phentylalanine, Threonine en Tryptofaan. De eerste 3 van de genoemde aminozuren zit in onze skelet en zijn dus belangrijk voor de groei van het skelet en het behoud van onze spieren.


De effecten van het gebruik van Aminozuren - BCAA's

Wanneer je koolhydraat niveau niet goed op peil is wanneer je gaat sporten dan zal het lichaam als eerste aminozuren aanspreken als alternatieve energiebron. Doordat de aminozuren worden aangesproken zal je als effect merken dat je spiermassa zal afnemen. Dit zul je wanneer je dus geen Aminozuren - BCAA's als voedingssupplement extra gebruikt gaan merken. Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam over voldoende Aminozuren kan beschikken. Door het gebruiken van onze Amino poeder voorkom je dus een te kort aan aminozuren en zullen je spieren sneller herstellen na een workout.


Een aantal kenmerken van onze Amino Poeder ( BCAA )

 • Alleen maar werkzame stoffen, maar liefst 10,3 gram BCAA per dosering van 11 gram.
 • Met vitamine C
 • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 • Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
 • Draagt bij de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning als de dosering minimaal 200mg is.
 • Met Vitamine D
  Aan de formule is ook 10mcg vitamine D toevoegd per dagdosering. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren en het immuunsysteen.
 • BCAA poeder bevat BCAA in de meest werkzame verhouding 2:1:1. BCAA's smaken van nature erg bitter. Door het BCAA poeder extra zuiver te maken wordt deze bittere smaak minder sterk. Wij hebben gekozen voor de meest gefiltreerde vorm van BCAA zodat wij geen suikers hoeven toe te voegen om de bittere smaak te maskeren.

Ingrediënten Citroen: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, appelzuur (voedingszuur), vitaminen, smaakaroma (lemon, ananas), sucralose (zoetstof).

Ingrediënten Framboos: BCAA (2:1:1), citroenzuur (zuurteregelaar), framboos (smaakstof), Trinatriumcitraat (zuurteregelaar), vitaminen, Natriumbicarbonaat, karmijn (natuurlijke kleurstof).

Geadviseerd dagelijks gebruik: Gebruik 11 gram (~2 maatlepels) met water als aanvulling op uw dagelijkse voeding. Of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen: Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Inhoud: 330 gramGeef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Amino Poeder 330 gr

 • Merken Sumonutrition
 • Model: 640.330
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €34,00

 • Excl. BTW: €31,19

 • 2 of meer €32,30

Beschikbare opties:


Tags: amino, poeder, citroen, 330, sportvoeding, supplementen gr., (bcaa) aminozuren

De waardering van www.sumonutrition.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 2.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
Banner betaal